7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Apple lansează o nouă versiune pentru Shazam. Aplicația poate recunoaște melodiile de pe YouTube, Instagram și TikTok

Publicat pe


  • O nouă versiune a Shazam este lansată de Apple.
  • TikTok, YouTube și Instagram sunt noile platforme unde muzica este acum recunoscută de Shazam.
  • Atunci când etichetezi o melodie, Shazam o va adăuga imediat la lista de redare și va ține evidența etichetelor anterioare pe care le-ai făcut.

O nouă versiune a Shazam, software-ul companiei care ajută utilizatorii să identifice muzica, este lansată de Apple. Shazam poate acum să recunoască melodiile de pe YouTube, Instagram și TikTok, pe lângă muzica redată printr-un microfon. Atunci când vizionezi un videoclip în care descrierea nu conține nicio informație cu privire la muzica de fundal, acest lucru poate fi foarte util, informează GHacks.

TikTok, YouTube și Instagram sunt noile platforme unde muzica este acum recunoscută de Shazam. Pur și simplu deschizi Shazam, atingi butonul albastru și treci înapoi la aplicația pe care o foloseai”, se arată în nota de lansare. Atunci când etichetezi o melodie, Shazam o va adăuga imediat la lista de redare și va ține evidența etichetelor anterioare pe care le-ai făcut.

Aplicația Apple Music Classical îți permite acum să redai muzică clasică din Shazam. Efectuezi o căutare pentru o melodie clasică, apoi apeși simbolul de meniu de pe pagina piesei și alegi Open in Classical (Deschidere în muzică clasică)”, potrivit anunțului de lansare a versiunii 15.33 a Shazam.

De la achiziționarea Shazam, Apple a integrat identificarea muzicii direct în Centrul de control de pe iOS pentru un acces incredibil de rapid la etichetarea melodiilor. Aplicația Shazam este în continuare utilă pentru a gestiona lista de redare Shazam, pentru a examina istoricul de etichetare și, de curând, pentru a eticheta muzică în alte aplicații.

Citește și

Sursa: alephnews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri