12.7 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Aquatim spală rețelele de apă în mai multe localități din Timiș. Abonații vor avea presiune scăzută

Publicat pe


În 17 martie, între orele 9-14, în Boldur, Pini, Colonia Pini 2 și Lugojel, Aquatim va efectua spălări ale rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

În 17 și 18 martie, zilnic între orele 9-14, în Lovrin și Cenad se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor este posibil ca presiunea apei să fie scăzută.

În 18 martie, între orele 8-16, se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție în Coșava, Traian Vuia și Făget, pe străzile 1 Decembrie 1918, Gheorghe Doja, George Coșbuc, Ștefan cel Mare și Stadionului. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.

 

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri