10.6 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Argeș: Trei persoane, printre care două adolescente, au murit intoxicate cu gaz | VIDEO

Publicat peTrei persoane, între care două adolescente, surori, au murit în judetul Argeș în urma unei intoxicații cu gaz. Poliția a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Descoperirea macabră a fost făcută de un localnic într-o casă situată undeva lângă aerodromul de la Geamăna, în comuna Bradu din județul Argeș. Nimeni nu i-a răspuns bărbatului la telefon toată ziua, tocmai de aceea a intrat în casă și le-a găsit pe cele două fete, de 17, respectiv 18 ani, dar și pe bărbatul de 44, întinși pe jos.

În casă era un miros puternic de gaz, tocmai de aceea bărbatul nu a aprins nicio lumină. A sunat imediat la 112 și a anunțat autoritățile.

Mai multe echipaje de la SMURD și ambulanță au ajuns la fața locului. Medicii au constatat că toate cele trei persoane sunt decedate, probabil din seara anterioară.

Nimeni nu știe deocamdată motivul pentru care cele trei persoane erau împreună în respectiva casă. Potrivit primelor informații, bărbatul venea zilnic să dea de mâncare unui câine din gospodăria respectivă care ii aparține unui bărbat plecat in Anglia. Poliția a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă și rămâne de văzut ce se va afla în acest caz.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri