27.9 C
București
marți, 26 septembrie 2023

Armin van Buuren, impresionat de o româncă. Celebrul DJ a inclus-o în repertoriul de la Untold VIDEO

Publicat pe


Armin van Buuren a revenit în acest an la Untold și a mixat timp de mai bine de cinci ore și jumătate, în fața a peste 60.000 de fani care au umplut Cluj Arena. Printre piesele sale s-a numărat și o melodie interpretată de o româncă – Oana Cenușe. 

Armin Van Buuren la Untold 2023 SURSA Untold

„Adevărul” a căutat-o pe tânăra româncă Oana Cenușe, care l-a impresionat și pe celebrul Armin van Buuren, artist care colaborează cu soliste vocale din întreaga lume. Printre tinerele cu care a colaborat olandezul se numără și o altă româncă, Alexandra Bădoi, la Untold, în 2019.

Armin Van Buuren la Untold 2023 SURSA Untold

Armin Van Buuren la Untold 2023 SURSA Untold

Călătoria mea muzicală a început încă de la gradiniță, unde doamnele educatoare mi-au observat înclinația spre muzică și m-au îndrumat alături de părinții mei să merg la Palatul Copiilor din Drobeta Turnu Severin. Ulterior am urmat Liceul de Arte I. Șt. Paulian pe secția canto clasic. Acum am 22 de ani și sunt absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, secția compoziție muzicală – muzică ușoară”, spune Oana Cenușe. 

Originară din Drobeta Turnu Severin (Mehedinți), Oana Cenușe are 22 de ani și este absolventă a Universității Naționale de Muzică din București. Cântă de când se știe, iar vocea ei atinge sufletele, profund. 

Oana Cenușe e o tânără talentată. FOTO Arhivă personală O.C.

Oana Cenușe e o tânără talentată. FOTO Arhivă personală O.C.

A cucerit la TV cu vocea ei

Talentul a adus-o si pe micile ecrane, la emisiune foarte urmărite, la Pro Tv și Antena 1. 

„Primul meu contact cu televiziunea a fost la emisiunea Next Star, unde am avut ocazia de a cânta în duet cu domnul Marcel Pavel, o experiență unică. La 16 ani am participat la Vocea României, unde am ales să fiu în echipa lui Tudor Chirilă. Acolo am căpătat experiență și am cunoscut oameni frumoși”, rememorează Oana.

Anul acesta, ea a cântat pe una dintre scenele Untold alături de The WLT, o producătoare de muzică trance din România aflată și ea în plină afirmare.

„Am ajuns pe scena Fortune Stage Untold în urma celor două colaborări cu Dana aka The WLT. Am hotărât că ar fi un moment bun să urcăm împreună pe scenă. Prima colaborare se numește Rainbow, lansată la Find Your Harmony Label (Andrew Rayel) în Aprilie 2023, iar cea de-a doua este melodia pusă de Armin Van Buuren la Untold Mainstage, nelansată momentan”, povestește tânăra muziciană.

Oana Cenușe alături de The WLT pe o scenă de la Untold. FOTO Arhivă personală O. C.

Oana Cenușe alături de The WLT pe o scenă de la Untold. FOTO Arhivă personală O. C.

Interesant este că Oana și The WLT s-au cunoscut pe internet, dar s-au întâlnit pentru prima dată chiar la Untold. Acum, o prietenie frumoasă începe să se lege între cele două muziciene. „Cu The WLT m-am cunoscut la probele de sunet, comunitatea trance este o comunitate foarte frumoasă și specială”,…Sursa: adevarul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri