25 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Arnold Schwarzenegger s-a adresat ruşilor şi lui Putin: „Puteţi opri acest război” – VIDEO

Publicat pe


Actorul şi politicianul austro-american Arnold Schwarzenegger s-a adresat poporului rus pentru a-i spune „adevărul despre războiul din Ucraina” într-un videoclip publicat pe reţelel de socializare, în care denunţă „propaganda şi dezinformarea” Kremlinului.


„Ştiu că guvernul vostru a spus că este un război de denazificare a Ucrainei. Denazificarea Ucrainei? Nu este adevărat”, a spus fostul guvernator al Californiei care a repetat că nu are „decât afecţiune şi respect pentru poporul Rusiei” în acest videoclip de nouă minute şi subtitrat în rusă. 

Adresându-se şi soldaţilor ruşi, Arnold Schwarzenegger a relatat şi povestea tatălui său, soldat pentru Germania nazistă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, care a fost „stimulat de minciunile guvernului său”. El a evocat cum s-a întors tatăl său de la Leningrad „rănit fizic şi mental”, nu doar din cauza unui obuz, ci şi din cauza vinovăţiei pe care a resimţit-o. 

„Nu aş vrea să ajungeţi răniţi ca tata”, susţine el, „acesta nu este războiul de apărare a Rusiei pe care bunicii şi străbunicii voştri l-au dus”. 

Starul din „Terminator” a lansat şi un mesaj „celor de la putere la Kremlin”, întrebându-i „de ce îi sacrifică pe aceşti tineri pentru propriile lor ambiţii”. Joi, vodeoclipul a fost văzut de mai multe milioane de ori. 

Lui Vladimir Putin i-a transmis: „Aţi început acest război. Duceţi acest război. Puteţi să-l şi opriţi”.

 

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected].Sursa: www.news.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri