29.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Asistent medical din Focşani, găsit mort în casă. Abia își serbase ziua de naștere

Publicat peUn asistent a fost găsit mort de către colegii de serviciu în locuința sa din municipiul Focșani. George Lăcustă avea 45 de ani şi lucra ca asistent medical la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Focșani.

Asistentul nu era căsătorit şi pentru că la începutul acestei săptămâni fusese ziua lui, apropiaţii l-au sunat să-i ureze „La mulţi ani”. Bărbatul nu a răspuns la telefon și atunci colegii au dat alarma. Marţi, George Lăcustă a fost găsit mort în casă de către o persoană apropiată.

Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă și se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauza producerii decesului.

Colegii săi au transmis zeci de mesaje de condoleanțe.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Drum lin către Ceruri, dragul nostru coleg asistent medical George Lăcustă. Suntem înmărmuriți de durere… Ai plecat atât de devreme… Dumnezeu să te odihnească în pace! Vei rămâne mereu colegul nostru și te vom purta în suflet pe vecie!”, au scris reprezentanții Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Vrancea.

„Nu e de crezut! Dar adevărat că George ne-a părăsit pentru o lume mai bună! Rămas bun Georgică! Suntem stupefiați toți colegii… nu este cu putință să fie adevărat!”, este mesajul unei colege.

 

Sursa: www.romaniatv.net

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri