13 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Atmosferă de vacanță, la Iulius Town: discotecă pentru copii, ateliere de modelaj în lut și teatru de păpuși

Publicat pe


În mai puțin de o lună începe noul an școlar, iar cei mici merită să profite din plin de ultimele zile de vacanță. La Iulius Town, weekend-ul acesta este dedicat prichindeilor, care își vor dezvolta dexteritatea la atelierele de creație și de modelaj în lut, vor afla povești incredibile la teatrul de păpuși și se vor distra la Discoteca copiilor.

Weekend-ul copiilor de la Iulius Town începe sâmbătă, 13 august 2022, de la ora 17.00. Cei mici sunt așteptați în Iulius Gardens, la atelierul de creație, unde vor da frâu liber creativității și imaginației, în timp ce vor realiza modele creative, având ca temă cea mai importantă persoană din lume: mama.

Duminică, tot în Iulius Gardens, zona Lake Plaza, marionetele vor spune povestea „Rățușca cea urâtă”, iar copiii vor învăța despre cât de important este să ai încredere în forțele proprii. Teatrul de păpuși va începe la ora 11.00. De asemenea, păpușile jucăușe revin și luni, de la ora 11.00, cu piesa „Jack și vrejul de fasole”.

După teatru, începe Discoteca copiilor. Micii petrecăreți vor dansa alături de coregrafii de la Beautiful Dance by Daniela – Școală de Balet şi Dans, duminică și luni. De la ora 12.00, în ambele zile, muzica va răsuna în zona Lake Plaza, iar accesul este gratuit.

Duminică și luni, în Iulius Gardens, de la ora 17.00, atelierul de modelaj în lut le propune celor mici explorarea fără limite. Pornind de la joc, temele propuse au ca scop activarea imaginației, a răbdării și a îndemânării prin cultivarea creativității și a spiritului ludic.

Accesul în cadrul atelierului de modelaj este gratuit.

În caz de vreme nefavorabilă, evenimentele din weekend se vor muta în interiorul Iulius Mall, la demisol, în piațeta Splend`Or. Modificările vor fi anunțate în prealabil și pe pagina de Facebook Iulius Town .

În perioada 15 – 21 august, la Iulius Town, în holul parcării subterane portocalie, dinspre Top Shop, se va desfășura și campania de colectare a deșeurilor DEEE – „Timișoara Reciclează”. La donarea de minimum 5 kilograme deșeuri DEEE, vei primi un voucher de 30 de lei, pe care îl poţi utiliza la Mado. Mai multe detalii puteți afla pe site-ul Iulius Town Timișoara.

Doar luni, 15 august, punctele se dublează în aplicația Fidelity . Prin această aplicație, Iulius Mall îți returnează 5% din valoarea cumpărăturilor făcute în magazinele tale preferate.

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri