26.1 C
București
marți, 5 iulie 2022

Atunci când nu vezi, te izolezi de lucruri, dar atunci când nu auzi, te izolezi de oameni

Publicat pe


Ziua Mondială a Sănătății Auzului. Scopul unei astfel de zile este, în primul rând, acela de a crește gradul de conștientizare si de a sublinia importanța auzului la orice vârstă. Ziua Mondială a Sănătății Auzului trage un semnal de alarmă despre diagnosticarea târzie a deficiențelor de auz, care lasă urme adânci din punct de vedere social și economic în comunitățile noastre.

De peste 22 de ani, Audionova este un sprijin real pentru toți oamenii care vor să aibă grijă de auzul lor. O pierdere de auz are un impact major în viața oamenilor. Printre acestea putem număra izolare socială, reducerea activității,dificultăți în găsirea unui loc de muncă, venituri reduse, depresie și declin cognitiv.

”Rămânem dedicați misiunii noastre de a testa și de a oferi soluțiile potrivite pentru un auz excellent. Suntem bucuroși să vă anunțăm că Audionova va oferi testări de auz gratuite, pe toată durata lunii Martie. Astfel transformăm Ziua Mondială a Sănătății Auzului în Luna Sănătății Auzului la Audionova.”

Testarea periodică este esențială în păstrarea sănătății auzului. Trebuie să se cunoasca faptul că testarea de auz este o procedură nedureroasă care oferă informații importante despre sănătatea auzului sau despre o eventuală hipoacuzie.

Peste 5% din populatia lumii suferă de pierderea auzului și, de cele mai multe ori, hipoacuzia este depistată atunci când este prea târziu. Nu așteptați ca problema să se agraveze și realizați o testare de auz!

Specialistii Audionova vă vor sta alături cu sfaturi și soluții pentru păstrarea sănătății auzului. Te așteptăm în cele 52 de centre Audionova în toată România, iar programări pentru screeningul auditiv gratuit puteți face la numărul de telefon: 031 9599.

 

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri