0.9 C
București
luni, 11 decembrie 2023

Au început înscrierile la Academia de poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București, specializarea jandarmi: Dosarul se depune exclusiv ONLINE, la IJJ Alba

Publicat pe


Sediului Poliției Orașului Cugir va fi reabilitat și modernizat: A fost semnat contractul de investiții în valoare de peste 600.000 de lei

Miercuri, 5 iulie 2023, a fost semnat contractul privind proiectarea și execuția lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții ,,Reabilitarea și modernizarea Sediului Poliției Orașului Cugir”, investiție ce beneficiază de finanțare alocată prin Apelul de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, finanțat din fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, și din fonduri naționale.

Ca urmare a semnării contractului de achiziție publică de lucrări și, ulterior, emiterii ordinului de începere a lucrărilor de proiectare, Poliția Orașului Cugir va fi reabilitată prin fonduri europene, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul renovării, Axa 2-Schema de Granturi pentru eficientă energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2 – Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice.

Elit - Gustul Desăvârșit

Obiectivul general al proiectului este aducerea clădirii la parametrii de siguranță și stabilitate proiectați, reducerea cheltuielilor cu utilitățile, precum și reducerea cu peste 60% a consumului de energie și a emisiilor de dioxid de carbon. Totodată, se va crea cadrul necesar asigurării serviciilor publice oferite cetățenilor în cele mai bune condiții.

Contractul de achiziție publică a fost semnat între Inspectoratul de Poliție Județean Alba și Asocierea SC Lincoln Plus SRL – Secret Art SRL, lider de asociere: S.C. LINCOLN PLUS S.R.L.

Valoarea contractului de achiziție publică este de 3.159.726,70 lei, la care se adaugă T.V.A, în valoare de 600.348,07 lei.

Durata de execuție a lucrărilor, conform proiectului, este de 14 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor de proiectare.

Implementarea proiectului ,,Reabilitarea și modernizarea Sediului Poliției Orașului Cugir” se va realiza cu respectarea principiului ”Do No Significant Harm” (DNSH), astfel cum este prevăzut de art.17 din Regulamentul (UE) 2020/852 privind instituirea unui cadru care să faciliteze investițiile durabile, astfel făcându-se trecerea la un fond construit rezilient și verde.

Acest apel de proiecte este gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, finanţat din fonduri europene, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României, şi din fonduri naţionale.

Ultimele știri publicate în Ziarul UnireaSursa: ziarulunirea.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri