28.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

AUR: Ștefan Godei a fost consilierul lui Firea

Publicat pePreședintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, o acuză pe Gabriela Firea de minciună, după ce aceasta a susținut într-un comunicat de presă că Ștefan Godei „nu a fost șoferul ei”, ci doar „a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial”.

Nu poți angaja un consilier personal la cabinetul tău parlamentar pentru a-i „deservi pe alții”. Godei a fost consilierul ei, spune Târziu.

„După ce în presă au apărut informații că Ștefan Godei a fost angajat de Gabriela Firea la cabinetul ei senatorial în perioada ianuarie 2021 – februarie 2023, actualul ministru al Familiei încearcă o răsucire din vârful tălpilor, susținând că Godei nu a fost șoferul ei. Nu a fost șoferul ei nici la Primăria Capitalei, nici la cabinetul senatorial, ci doar „a deservit pe alții”.

Pe care alții? Acestea sunt minciuni sfruntate. Ai ajuns la Primăria Capitalei, l-ai luat cu tine, l-ai angajat într-o funcție publică. Ai ajuns senator, l-ai luat cu tine, l-ai angajat consilier personal. Toate informațiile arată că l-ai cunoscut foarte bine pe acest Godei, că l-ai luat mereu cu tine, că l-ai plătit, că l-ai ținut în brațe. În mod clar nu a fost doar șoferul tău, ați fost mai apropiați decât atât: a fost colegul tău de partid și consilierul tău personal. Tu i-ai creat un sentiment greșit de impunitate și așa au fost posibile toate ororile din căminele groazei”, a subliniat Claudiu Târziu.

Ministrul Gabriela Firea a precizat, într-un comunicat de presă, că Ştefan Godei, inculpatul din dosarul azilelor din judeţul Ilfov, nu a fost vreodată şoferul său, nici cât a fost primar al Capitalei, nici în perioada mandatului de senator. „Nici la Senat nu a fost şoferul meu, ci a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial, aşa cum a făcut-o în toate instituţiile unde a activat”, a susținut aceasta.

Ce scuză puerilă azârle Firea: Godei „nu a fost șoferul meu”. Dar a lucrat și la cabinetul ei de senator!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.

Sursa: www.cotidianul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri