26.1 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Aurel Pădureanu o dezgroapă pe Cornelia Catanga. Care este motivul pentru care a luat această decizie: ”O să înceapă lucrarea”

Publicat pe  • Aurel Pădureanu, decizie radicală în privința Corneliei Catanga
  • Iată care este motivul pentru care a luat această decizie!

Se împlinește un an de la moartea Corneliei Catanga, iar Aurel Pădureanu a reușit să-i îndeplinească marea dorință a cântăreței.

Aurel Pădureanu, decizie radicală în privința Corneliei Catanga

Soțul regretatei artistei a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că soția lui nu a fost îngropată într-un cavou, așa cum îi spusese ea cu ceva timp înainte. Aurel Pădureanu a primit aprobare pentru a o dezgropa, asta pentru a fi înmormântată așa cum și-a dorit regretata artistă.

”Am reușit să iau aprobarea de la Sanepid și pe data de 15 o să înceapă lucrarea. Și o să fac lucrarea cu humă albă, pentru că așa a visat o distinsă doamnă, eu am vrut să o fac granit, cu marmură albă, că așa a visat-o, era veselă. A visat o doamnă care mi-a spus că era extraordinar de veselă, probabil că morții știu ce se întâmplă și că mă lupt pentru treaba asta”, a declarat Aurel Pădureanu în exclusivitate la Antena Stars.

Aurel Pădureanu își va dezgropa soția

Aurel Pădureanu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că se va împrumuta pentru a putea să-i facă mormântul artistei așa cum ea și-a dorit.

Aurel Pădureanu este împlinit că va putea să-i îndeplinească ultima dorință a regretatei artiste. Soțul artistei și fiul lor merg des la mormântul Corneliei Catanga și au grijă ca acesta să fie mereu curat, iar lumânările să fie aprinse tot timpul.

Citește și: Aurel Pădureanu a reușit să-i îndeplinească ultima dorință a Corneliei Catanga. Ce se va întâmpla cu mormântul cântăreței: ”Ne-au dat aprobare”

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri