18.7 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024

Autoritățile mexicane au găsit presupusele trupuri a doi australieni şi un american dispăruţi au găsite cu câte un glonţ în cap

Publicat pe


Trupurile presupuse a doi surferi australieni şi unul american, dispăruţi în Mexic, au fost găsite cu un glonţ în cap, a comunicat Parchetul mexican, în timp ce familiile lor se aflau la faţa locului pentru a-i identifica, scrie AFP, potrivit AGERPRES.

Poliția mexicană FOTO: Shutterstock

„Toţi au o gaură în cap produsă de un proiectil de armă de foc”, a comunicat procurorul Maria Elena Andrade. Una dintre pistele principale urmărite de anchetatori este cea a unei tentative de furt a camionetei turiştilor care s-a sfârşit prost.

Mașina a fost găsită arsă nu departe de cadavrele celor doi fraţi australieni, Jake şi Callum Robinson, şi al americanului Jack Carter, împătimiți ai surfingului, care au fost văzuţi ultima oară pe 27 aprilie.

Biroul Federal de Investigaţii din San Diego, sud-vestul Californiei, anunţase anterior că „trei persoane decedate” au fost „găsite la Santo Tomas, în statul Baja California”,…



Sursa: adevarul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri