3.8 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Autostrada Sebeș-Turda, inaugurată chiar înainte de alegerile din 2020 se închide o lună pentru reparații în garanție. Pizzarotti face foraje pentru expertiza tehnică

Publicat pe


La doi ani de la inaugurare, primul lot al Autostrăzii Sebeș-Turda se va închide în zona Alba Iulia Nord pe sensul spre Turda pentru reparații în garanție, anunțat marți, Compania de Drumuri. Surparea pe lotul Pizzarotti a fost semnalată încă din decembrie 2022 atunci când au fost impuse și primele restricții (detalii aici). Închiderea circulației se face pe aprox. un kilometru, iar șoferii vor fi deviați pe o bretea a autostrăzii A 10, a transmis CNAIR : ,,Pentru remedierea unor deficiențe apărute în ultima perioadă, la cererea constructorului, CNAIR a luat decizia ca începând de miercuri, 01.02.2023, ora 10:00, timp de 30 de zile, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeș – Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 – 16+800. Pe perioada instituirii restricțiilor traficul va fi deviat astfel:

-ieșirea de pe autostradă se va realiza, prin nodul rutier Alba Iulia Nord, prin breteaua 3, către sensul giratoriu de pe DN 1, km 386+140, din care se va realiza și revenirea pe autostrada A10,  prin utilizarea bretelei de acces 4. Menționăm că toate lucrările necesare vor fi efectuate de constructor din fonduri proprii, acestea fiind în perioada de garanție. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent în zona cu restricții și să respecte semnalizarea rutieră din zona lucrărilor.” a transmis CNAIR.

O alunecare de rambleu s-a produs la kilometrul 16 în zona Alba Iulia Nord pe sensul Sebeș – Turda, iar pe banda de rezervă a sensului Sebeș – Cluj sunt fisuri în carosabil, potrivit unei filmări pe care a realizat-o în decembrie 2022 Ziarul Unirea.
 

 Sursa: economedia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri