22.6 C
București
miercuri, 10 august 2022

Avantajele de a avea o mașină de spălat inteligentă acasă

Publicat pe


Faptul de a avea acasă o mașină spălat rufe inteligentă poate schimba complet modul în care vă spălați rufele. Sunt atât de multe beneficii pe care le aduce.

Inteligența artificială a atins aspecte ale vieții noastre pe care nu ni le-am fi putut imagina niciodată, cum ar fi treburile casnice. Măturatul, spălatul pe jos sau spălatul rufelor sunt acum mult mai ușoare datorită aparatelor inteligente. În acest ghid dorim să ne concentrăm asupra ultimei activități menționate, spălarea rufelor, pentru a vă spune de ce beneficii vă puteți bucura dacă aveți acasă o mașină spălat rufe inteligentă.

Începeți, terminați și programați de pe telefonul mobil

Mașinile de spălat inteligente pot fi conectate la smartphone prin intermediul unor aplicații mobile. În acest fel, pot fi accesate mai multe funcții care pot ușura mult munca. De exemplu, puteți controla pornirea mașinii de spălat, alegând de pe telefonul mobil programul specific pe care doriți să îl utilizați, precum și temperatura, ciclurile de spălare și puterea de centrifugare.

Descoperă mașina de spălat Miele – oferte & reviews

Când procesul este finalizat, telefonul este cel care vă anunță că hainele sunt gata de colectare. Aceasta pare o funcție fără prea multă utilitate, dar adevărul este că este utilă, deoarece telefonul mobil este dispozitivul cu care petrecem cel mai mult timp pe parcursul zilei. Astfel, puteți vedea cu ușurință notificarea că mașina spălat rufe este gata și nu veți uita să atârnați la uscat hainele, o omisiune care se întâmplă mai mult decât ne putem imagina.

În plus, unii producători oferă și posibilitatea de a programa spălarea, un instrument foarte util, mai ales în aceste vremuri în care suntem toți extrem de ocupați. În acest fel, puteți seta ca spălarea să aibă loc în zori sau cu o oră înainte să ajungeți acasă de la serviciu. Când vă veți trezi sau când veți veni acasă, hainele vor fi gata să fie scoase din mașina spălat rufe și puse la uscat.

Acces la mai multe programe de spălare

De asemenea, prin conectarea telefonului mobil la mașina de spălat, este posibil ca prin intermediul aplicației să puteți accesa mai multe programe decât cele disponibile în mașina de spălat propriu-zisă. În acest fel, producătorii extind disponibilitatea programelor și vă permit să alegeți cu mai multă precizie tipul de spălare pe care doriți să îl aplicați hainelor dumneavoastră. Fără îndoială, accesul la descărcarea mai multor programe este un mare stimulent pentru a avea o mașină spălat rufe inteligentă.

Spălare în funcție de obiceiurile dumneavoastră

Un alt avantaj al unei mașini de spălat inteligente este că aceasta învață obiceiurile de utilizare pe măsură ce o folosiți. De exemplu, tot ce trebuie să faceți este să activați funcția de inteligență artificială, iar mașina de spălat învață despre dumneavoastră și folosește aceste date pentru a se adapta mai bine la preferințele dumneavoastră. Cum reușește să facă asta? Recomandă, printre altele, programele care se potrivesc cel mai bine obiceiurilor dumneavoastră de spălare.

Idei uscator rufe electric – oferte

Diagnosticare automată

O altă caracteristică pe care o puteți găsi în multe mașini de spălat inteligente se numește „Autodiagnoză”, iar numele însuși spune totul. Așa este, mașinile de spălat inteligente cu acest instrument vă pot informa cu privire la starea lor. În cazul în care o componentă nu funcționează corect și împiedică o bună performanță, vă va anunța.

Mașina de spălat Miele – ideile zilei

Cum funcționează de obicei acest „autodiagnostic”? Ei bine, în aplicație, aproape la toate mărcile care produc mașini de spălat inteligente, este normal să găsim acest instrument. Trebuie doar să introduceți secțiunea pentru a afla starea mașinii de spălat. De asemenea, vă va informa dacă aveți nevoie de o curățare a tamburului sau de un jurnal de utilizare a aparatului.

Suport pentru asistentul vocal

În cele din urmă, mașina spălat rufe inteligentă poate fi compatibilă și cu asistenți vocali precum Alexa sau Google Assistant. În acest fel, dacă aveți dispozitive precum Google Home sau Echo, puteți controla funcționarea acestora doar cu ajutorul vocii. Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante beneficii ale trecerii la inteligența artificială și la spălarea hainelor.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri