2.3 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Avem dovada! Culiță Sterp s-a ascuns în toaleta unor muncitori, după accidentul din centrul Clujului

Publicat peProcurorii au reconstituit filmul accidentului provocat de manelistul Culiță Sterp, care a mărturisit că s-a ascuns în toaleta folosită de muncitorii care lucrează în zona Teatrului Național Cluj.

Manelistul era băut și drogat când a produs accidentul în Piața Avram Iancu.

Procurorii îl acuză pe Culiță Sterp de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. În plus, el este cercetat și pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, a precizat Poliția Cluj.

Manelistul a fost depistat de radar pe Calea Florești, dar nu a oprit continuând goana. În fața Teatrului Național din Cluj-Napoca a trecut pe roșu și a fost lovit de un șofer care circula legal. 

Culiță Sterp a recunoscut că a băut 200-300 mililitri de vin, iar testul cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar apoi că a fost și drogat.

În urma opririi autoturismului marca Mercedes Benz, au coborât pe ușa dreapta față a autoturismului în primă etapă o persoană de sex feminin, iar mai apoi pe aceeași ușă a coborât o persoană de sex masculin, cei doi intrând prin gardul temporar amenajat în jurul Parcului din spatele Teatrului Național, în interiorul parcului”, susțin procurorii, conform Adevărul.ro.

Poliția a precizat că Sterp s-a ascuns în toaleta din parc, unde a fost găsit după 20 – 30 de minute de la producerea accidentului.

Șoferul Daciei nu a formulat plângere penală împotriva  lui Sterp.Sursa: www.stiridecluj.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri