26.1 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Avertisment înfiorător adresat de Vladimir Putin oligarhilor ruși „trădători” într-un discurs televizat: „Astfel de oameni își pot vinde propria mamă”

Publicat pePreședintele rus Vladimir Putin a făcut o serie de afirmații acide și amenințătoare, într-un discurs televizat, la adresa miliardarilor ruși care „își câștigă banii aici, dar trăiesc acolo”, arătând că Occidentul  speră să folosească „a cincea coloană de trădători” pentru a „împărți societatea noastră”. 

Putin s-a adresat națiunii într-un discurs televizat calificat ca „bizar” de către presa occidentală, la aproape trei săptămâni de la invazia Ucrainei, într-o încercare clară de a-și uni țara pe măsură ce invazia Ucrainei continuă, relatează mirror.co.uk

El a susținut apoi că Occidentul i-ar folosi pe „cei care își câștigă banii aici, dar trăiesc acolo” ca „a cincea coloană” menită să divizeze societatea rusă.

„Nu îi condamn deloc pe cei care au o vilă în Miami sau pe Riviera Franceză, care nu se pot lipsi de foie gras, stridii sau așa-zisele libertăți de gen.
Dar nu asta este absolut problema. Și, repet, în faptul că mulți dintre acești oameni, prin însăși natura lor, sunt localizați mental exact acolo, și nu aici, cu oamenii noștri, nu cu Rusia. Și acesta este, în opinia lor, un semn de apartenență la o castă superioară, la o rasă superioară.
Astfel de oameni își pot vinde propria mamă, atâta timp cât li se permite să stea pe holul acestei cele mai înalte caste. Și vor să fie ca ea, imitând-o în toate felurile posibile”, a declarat Putin.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri