19.4 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023

”Avionul nu decolase încă”. Gluma despre Putin care a stârnit hohotele asistenței, spusă de premierul Albaniei VIDEO

Publicat pe


Marti, 05 Septembrie 2023, ora 16:50

1073 citiri

Anecdotă sugerează că Putin însuși s-ar afla în spatele morții lui Prigojin FOTO Twitter

La Forumul Strategic de la Bled ce a avut loc în Slovenia, premierul albanez Edi Rama a spus publicului o anecdotă foarte apreciată de public, despre diferențele de 9 ore între fusurile orare alRusiei.

În această anecdotă se sugerează că Putin însuși s-ar afla în spatele accidentului aviatic de lângă Tver, în care a murit liderul grupării de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin.

Prim-ministrul Albaniei și-a început discursul spunând că Federația Rusă încă nu a hotărât să unească toate fusurile orare într-unul singur, astfel încât să nu existe o mare diferență de timp între regiunile ei.

Gluma lui Rama se termină cu Putin care spune că și el simte probleme cu fusul orar.

Liderul rus ar fi vrut să-și exprime condoleanțele familiei defunctului Prigojin, dar avionul liderului Wagner nici măcar nu decolase încă.

Avionul cu Prigojin cu încă 9 persoane la bord s-a prăbușit în regiunea Tver pe 23 august 2023. Cele mai vehiculate versiuni ale accidentului sunt explozia unui dispozitiv necunoscut de la bordul aeronavei și lovirea sa de către un sistem de apărare aeriană de la sol.

Pe 29 august, Prigojin a fost înmormântat la Sankt Petersburg lângă mormântul tatălui său. Între timp, Federația Rusă a refuzat să efectueze o anchetă internațională asupra prăbușirii avionului lui Prigojin.

Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri