-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Azilele groazei. „Uitaţi cum l-a scos, ca un câine”. Cu ochii în lacrimi, unchiul bărbatului a văzut în echipa Observator o urmă de speranță pentru nepotul său

Publicat pePovestea a început în urmă cu o săptămână. În urma unor verificări, centrul din Voluntari, unde erau cazaţi iniţial oamenii a fost închis, pentru că nu avea licenţă de funcţionare. A fost momentul în care cei 11 pacienţi au fost relocaţi… în mijlocul câmpului, în două case care… nu au utilităţi. 

Uitaţi cum l-a scos, ca un câine

Cazul ne-a fost semnalat pe Fii Observator de unchiul unuia dintre tinerii cu dizabilităţi cazaţi în căminul din Voluntari, care nu işi mai găsise ruda. După ce ne-a cerut ajutorul, bărbatul însoţit de reporterii noştri a mers în Tunari, acolo unde a fost relocat tânărul, împreună cu ceilalţi 10 bolnavi. Colegii noştri au fost cei care au sesizat imediat şi poliţia. Şi vă reamintim- sunt imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional. 

Andreea Petrescu, reporter Observator: Este o întreagă desfăşurare de forţe aici. Vorbim despre două case în construcţii, care se află undeva în mijlocul câmpului, în Tunari. Au venit aici, la faţa locului maşini de poliţie, salvări, maşini de la SMURD, maşini de pompieri pentru a transporta persoanele care au fost găsite aici, către centre sigure. 

Pe acelaşi subiectSursa: observatornews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri