0.9 C
București
luni, 4 decembrie 2023

„Bă împuţit, nesimţit!” | Viceprimarul din Botoroaga i-a luat apărarea primarului şi a dat vina pe victimă, în direct la Radio ZU

Publicat peDorel Mihai, viceprimarul comunei Botoroaga din judeţul Teleorman, acolo unde primarul a fost acuzat că a agresat o minoră şi i-a oferit bani, i-a luat apărarea colegului său şi, în plus, a avut o reacţie ireală în direct la Radio ZU, atunci când a fost întrebat ce părere are despre acuzaţiile aduse primarului.

Viceprimar din luna august a anului 2022, Dorel Mihai apare pe site-ul primăriei ca fiind absolvent de liceu şi angajat ca mecanic vulcanizator în perioada 1985-1989, iar ulterior, până în august 2022, atunci când a devenit viceprimar, pare că nu a lucrat.

El a intrat în direct la Radio ZU, în această dimineaţă, pentru a răspunde unor întrebări referitoare la cazul de la Botoroaga, acolo unde primarul Mihail Cojocaru, care conduce de peste 20 de ani comuna, a fost acuzat de o tânără în vârstă de 17 ani că a încercat să o abuzeze.

Citeşte şi: „Iub, vino! M-a luat primarul…” | Mărturia fetei de 17 ani căreia edilul din Teleorman i-a făcut avansuri indecente | Iubitul ei a sunat la 112

„Dorel Mihai: Domnul primar e liber şi va fi primar în continuare. Nu e nicio problemă. Nu contează formaţiunile politice. N-am eu timp de prostiile dumneavoastră. Nu ştiu ce doriţi.

Mihai Morar: Ce atitudine a luat Primăria Botoroaga, dumneavoastră ca viceprimar, faţă de acuzaţiile de agresiune sexuală ale primarului localităţii asupra unei tinere de 17 ani? Care este poziţia dumneavoastră ca viceprimar?

Dorel Mihai: Nu mă interesează pe mine prostiile astea.

Mihai Morar: Nu vă interesează?

Daniel Buzdugan: Dar nu vă e ruşine? Că sunteţi imaginea unei localităţi.

Dorel Mihai: Mă sunaţi pe mine să vă dau explicaţii. Pentru ce? Eu sunt avocatul dumnealui sau cine?

Mihai Morar: Sunteţi plătit din banii statului. Aveţi o funcţie publică şi trebuie să răspundeţi pentru asta.

Dorel Mihai: Aveţi o întrebare care contează sau vă interesează doar prostiile?

Mihai Morar: Aveţi copii? Eu am două fete în jurul vârstei de 17 ani.

Dorel Mihai: Dumneavoastră aveţi copii? Hai să ne întrebăm unul pe altul. Şi de unde ştiţi dumneavoastră că primarul a făcut ceva? Eu ştiu că nu a făcut nimic. Dacă eu vă spun că nu a făcut nimic, mă credeţi?

Mihai Morar: Nu. Pentru că există mesajele pe care domnişoara respectivă le-a dat în timp ce era sechestrată de primar. Vreau să îmi spuneţi care este poziţia dumneavoastră.

Dorel Mihai: E nevinovat, dacă mă întrebaţi pe mine. E nevinovat.

Daniel Buzdugan: Ce căuta fetiţa de 17 ani în biroul la domnul primar?

Mihai Morar: Sau în maşina primarului.

Dorel Mihai: Care e problema? Dacă este o persoană din comună şi vrea să se deplaseze, nu le mai luăm în maşină?

Mihai Morar: Dar ce căuta mâna primarului pe piciorul fetei?

Dorel Mihai: Dar n-a pus. De unde ştiţi dumneavoastră că a pus? Pe mine m-a deranjat că m-aţi luat cu formaţiunile politice că puteam să discutăm civilizat, fără…Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri