12 C
București
duminică, 28 aprilie 2024

Analiza pe itemi a rezultatelor de la simulare BAC 2024 nu a fost publicată încă de Ministerul Educației, deși termenul anunțat chiar de minister a fost 22 martie

Publicat pe


Analiza pe itemi a rezultatelor de la simulare BAC 2024 nu a fost publicată încă de Ministerul Educației, deși ministerul a anunțat pe 15 martie că „statisticile privind gradul de reușită pe fiecare item, la nivel național, vor fi făcute publice cel mai târziu pe 22 martie”.

Ministrul Educației, Ligia Deca, a declarat că urmează să publice analiza pe itemi, însă nu a precizat când anume se va publica, în conferința de presă de luni, 25 martie.

“Urmează să publicăm gradul de reușită pe itemi pentru simularea examenului de bacalaureat și, așa cum am procedat și la simularea Evaluării Naționale, urmează să publicăm o analiză pe itemi, raportată la competențele urmărite, împreună cu recomandări de activități remediale sau de consolidare”, a spus Ligia Deca.

Analiza pe itemi a rezultatelor de la simularea pentru examenul de Bacalaureat 2024 ar fi trebuit publicată pe 15 martie, însă Ministerul Educației a…



Sursa: www.edupedu.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri