17.4 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024

Inspectoratul școlar județean Buzău propune școlilor să afișeze pe site-uri teste similare cu cele de la şcoala de şoferi, pentru pregătirea elevilor care dau Bacalaureatul

Publicat pe


Inspectoratul școlar județean Buzău a dispus măsuri pentru pregătirea elevilor de clasa a XII-a pentru Bacalaureat. Inspectoarea generală școlară Daniela Palcău a spus că școlile pot pune pe site-uri teste și bareme pentru ca elevii să se pregătească mai bine. Măsura, deși nu ar fi agreată de Minister, spune șefa ISJ, nu este obligatorie.

“Am solicitat după aceste simulări fiecărei unităţi de învăţământ să-şi facă o analiză. Dintre activităţile propuse, diversificarea activităţilor de consiliere şi orientare profesională a elevilor şi părinţilor privind motivaţia învăţării în vederea obţinerii unor rezultate şcolare mai bune, informarea permanentă a părinţilor cu privire la numărul de absenţe al fiecărui elev, stabilirea unui program de pregătire suplimentară cu toţi elevii claselor a XI-a şi a XII-a  şi monitorizarea orelor de pregătire suplimentară. 

Încercăm creşterea mediilor peste 5 la…



Sursa: www.edupedu.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri