14.3 C
București
luni, 20 mai 2024

Simulări tehnice ale simulărilor pentru Evaluarea Națională și BAC 2024, organizate în școli, joi, 1 februarie, de la ora 10, fără subiecte reale și fără participarea elevilor – document

Publicat pe


Joi, 1 februarie, de la ora 10, se vor organiza simulări tehnice ale simulărilor pentru Evaluarea Națională și BAC 2024 cu toate centrele de examen, potrivit unei adrese a Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE), document consultat de Edupedu.ro. Elevii de clasa a VIII-a vor susține simularea națională pentru Evaluarea Națională 2024 în zilele de 5, 6 și 7 februarie, conform unui ordin publicat în Monitorul Oficial. Simularea pentru Bacalureat 2024 are loc în perioada 4-7 martie, potrivit calendarului oficial.

„Pentru desfășurarea în bune condiții a procesului de transfer/preluare a arhivelor de subiecte, în ziua de 1 februarie 2024, începând cu ora 10:00, se organizează o serie de simulări tehnice fără subiecte reale și fără participarea candidaților cu toate centrele de examen/de comunicare din județul dumneavoastră/municipiul București”, se arată în informarea Ministerului Educației.

În…



Sursa: www.edupedu.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri