21.3 C
București
duminică, 19 mai 2024

Subiecte și bareme de corectare Matematică, la simularea pentru Bacalaureat 2024, organizată de Inspectoratul Școlar Bacău în aprilie

Publicat pe


Rezultatele obținute de elevi la aceste simulări județene vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care vor avea loc testările, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral și vor fi comparate cu rezultatele de la simularea națională, în vederea adoptării celor mai bune măsuri pentru îmbunătățirea acestora. 

Aceste rezultate nu se contestă, iar notele vor fi trecute în catalog numai dacă elevii vor solicita acest lucru, conform ISJ Bacău. 

Amintim că în analiza pe itemi după simularea examenului de Bacalaureat, Ministerul Educației le recomandă elevilor ca acțiuni remediale să urmărească lecțiile Teleșcoala și să exerseze pe teste de antrenament din anii trecuți, la aproape toate disciplinele. Instituția nu a mai publicat însă teste de antrenament de la BAC 2023 inclusiv.

Subiecte Matematică…



Sursa: www.edupedu.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri