16.1 C
București
luni, 20 mai 2024

Badantă din Italia, hărțuită de fiul femeii de care avea grijă / Bărbatul de 60 de ani a dezvoltat o OBSESIE bolnavă pentru ea

Publicat pe


Un italian în vârstă de 60 de ani a dezvoltat o obsesie bolnavă față de femeia care avea grijă de mama lui. Pentru a o proteja, poliția a impus un ordin de restricție pe numele lui.

După ce a persecutat-o ​​pe badanta mamei sale, polițiștii italieni au pus în aplicare un ordin de restricție față de bărbatul de 60 de ani, prin care i s-a interzis să se apropie de îngrijitoare. De asemenea, i s-a montat o brățară electronică.

Femeia a fost nevoită să renunțe la locul de muncă din cauza comportamentului agresiv al bărbatului care spunea că este îndrăgostit de ea, notează publicația La Sicilia Web.

Italianul de 60 de ani s-a îndrăgostit de ea și, deși sentimentul nu a fost reciproc, el a început să o pândească și să o hărțuiască, forțându-o să renunțe la locul de muncă.

Chiar și după ce și-a dat demisia, bărbatul a continuat să o bombardeze cu apeluri, mesaje și amenințări, urmărind-o în timp ce se deplasa prin…



Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri