27.1 C
București
marți, 30 mai 2023

Băiat de 17 ani, înjunghiat mortal la o petrecere

Publicat peUn băiat de 17 ani a fost înjunghiat mortal la o petrecere organizată într-o casă.

În jurul orei 2.48, ofițerii de la poliția din West Yorkshire au fost chemați la Salisbury Grove, Armley, după ce Serviciul de Ambulanță Yorkshire a fost anunțat că un bărbat a fost înjunghiat, scrie metro.com.uk.

Ofițerii au găsit un număr mare de persoane în casă și le-au spus să părăsească locuința.

Ei au găsit un adolescent cu răni grave. Acesta a fost transportat de urgență la spital, dar a fost declarat mort la scurt timp.

Un bărbat care locuiește peste drum de locul unde a avut loc petrecerea de casă a declarat pentru Yorkshire Live: „Locuiesc vizavi de casa unde s-a întâmplat tragedia. Sunt case noi și au fost construite abia acum câteva luni, iar aceasta a fost prima petrecere care cred că a avut loc acolo. Atmosfera a fost bună, muzica a fost un pic cam tare, dar toată lumea s-a distrat. Nu m-am mai gândit la asta și m-am dus la culcare. Abia dimineața, când m-am trezit, am văzut toată poliția și zona izolată. Din păcate, este prima petrecere care are loc acolo și s-a terminat rău…”

Un purtător de cuvânt al poliției din West Yorkshire a declarat: „Poliția a lansat o anchetă de crimă în urma morții unui băiat de 17 ani în Leeds. În această dimineață, la ora 2.48, poliția a fost anunțată despre un accident la o casă din Salisbury Grove, Armley, unde a avut loc o petrecere la care participau un număr mare de persoane. Un alt apel a fost primit de la serviciul de ambulanță, care intervenea asupra bărbatului care ar fi fost înjunghiat la adresa respectivă. Ofițerii s-au deplasat la fața locului și au dispersat oamenii din zona respectivă, iar victima, un băiat de 17 ani din Leeds, a fost transportată la spital, unde a fost declarat mort la scurt timp. Detectivii de la echipa de omucideri tratează moartea acestuia ca pe o crimă.”

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Sursa: romanialibera.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri