1.6 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Balauru, tot titular! Portarul a vorbit despre golul de la Rapid

Publicat peARAD. Vine meciul cu FC U Craiova, iar poarta UTA-ei va fi apărată tot Dragoș Balauru, deoarece Florin Iacob este, în continuare, accidentat.

Într-o conferință de presă, goal-keeperul echipei arădene a vorbit despre jocul cu Craiova, atmosfera din vestiar, dar și despre golul primit cu Rapid.

În acest moment, FC U Craiova este o echipă care joacă fotbal așa cum a făcut-o și în sezonul trecut. Sunt într-o perioadă bună, dar ne convin echipele care joacă. Probabil va fi un meci frumos, spectaculos, deschis, vom vedea ce va fi la final. Acel subiect din presă a fost stins foarte repede, iar atmosfera din vestiar este ca și înainte, o atmosferă bună, niciodată nu au fost probleme. Nu știu de unde au apărut aceste discuții, deoarece avem un grup foarte bun, de mare caracter. Nu știu dacă îmi pot asigura postul de titular și pe mai departe, dacă nu primesc gol cu Craiova. Mister (n.n. – Ilie Poenaru) știe mai bine, eu intru în fiecare joc să-mi fac treaba, să-mi ajut echipa cât pot, iar decizia de titularizare este în dreptul antrenorului. Toată lumea vede altfel situația la golul primit cu Rapid. De obicei, după fiecare meci, îmi fac o analiză, am ajuns la o analiză, știu când am greșit, când sunt vinovat. Ce s-a întâmplat la acel șut a fost ceva neașteptat. A fost o execuție bună, iar mingea, din nefericire pentru mine, a căpătat o traiectorie foarte ciudată. Nu știu cum s-a văzut la televizor, la reluări, dar eu am simțit altfel din teren. Pot să spun că acea minge, pur și simplu, m-a ocolit. Dar, într-adevăr, a fost o distanță de la care multă lume poate să mă acuze la acel gol. Dar, după cum v-am spus, eu chiar nu m-am simțit vinovat, nu m-am simțit vinovat” – a declarat Dragoș Balauru.

Sursa: www.aradon.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri