7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Bărbat de 43 de ani, depistat într-un parc cu 32 de pliculețe cu droguri. Controale de amploare ale polițiștilor în Sectorul 2 din Capitală

Publicat pe„La data de 3 iulie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcţiei Generale a Jandarmeriei Municipiului Bucureşti, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, precum şi pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. În acest context, poliţişti din cadrul Secţiilor 6, 7, 8, şi 9 Poliţie au desfăşurat activităţi specifice în zona mai multor străzi şi a unor parcuri din Sectorul 2”, a transmis într-un comunicat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Astfel, în jurul orei 19.30, poliţiştii au depistat într-un parc mai multe persoane cunoscute ca fiind consumatoare de substanţe interzise. De asemenea, a mai fost depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, iar în proximitatea lui au fost găsite şi ridicate 32 de pliculeţe de tip zip, în interiorul cărora exista un praf alb pulverulent, despre care există suspiciunea că ar fi substanţe stupefiante.

26 de persoane au ajuns la Secția 6 de Poliție 

Bărbatul în cauză împreună cu alte 25 de suspecţi au fost conduşi la sediul Secţiei 6 Poliţie, arată sursa citată.

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, care urmează a sesiza DIICOT.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Sursa: observatornews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri