21.3 C
București
marți, 26 septembrie 2023

Bărbatul care a cheltuit 16.000 de dolari pentru a deveni câine. Adoră să se plimbe în lesă și să dea din coadă

Publicat pe


Bărbatul a comanda un costum realist de collie la începutul acestui an. Produsul, care costă 2 milioane de yeni (aproximativ 15.700 de dolari la acea vreme), a fost realizat în aproximativ 40 de zile, după mai multe runde de revizuiri.

Acum, la câteva luni de la acel moment, Toco e îngrijorat de ceea ce pot crede prietenii lui despre el. Căci, de când a obținut costumul prețuit, bărbatul s-a antrenat să se comporte ca un câine adevărat.

Videoclipurile postate pe canalul său de YouTube îl arată în timp ce se rostogoleșt, se odihnește pe un hamac, consumă mâncare falsă pentru câini și chiar dă din coadă.

Citește și: FOTO | Unui marinar nu i-a venit să creadă ce i-a făcut peștele capturat. L-a prins, dar s-a trezit cu o altă creatură pe punte

Bărbatul care a cheltuit 16.000 de dolari pentru a deveni un câine

În ciuda faptului că a postat videoclipuri multe și are peste 11.000 de abonați, Toco nu și-a dezvăluit identitatea. Într-un interviu pentru publicația The Mirror, el a recunoscut că este îngrijorat de opiniile celorlalți, în special ale celor dragi.

„Rareori le spun prietenilor mei pentru că mi-e teamă că vor crede că sunt ciudat”, a spus el. „Prietenii și familia mea au părut foarte surprinși să afle că am devenit un animal.”

Cu toate acestea, el susține că a deveni animal a fost fantezia lui din copilărie. Toco chiar a subliniat că îi place „să facă lucruri pe care doar câinii le fac”.

Citește și: O femeie a lăsat vecinilor gălăgioși un bilet. Când au descoperit ce le-a făcut femeia, oamenii au amuțit

„Încă din copilărie, am această fantezie de a deveni un animal. Mă întreb dacă a fost o dorință de transformare”, a spus Toco pentru Mirror.

Printre cele mai populare videoclipuri ale lui Toco se numără prima sa plimbare în aer liber. Pentru a nu atrage atenția oamenilor, el se ghemuiește pe pământ și imită mișcările unui câine adevărat.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră nepoatei sale, chiar în preajma Crăciunului. Cum s-a răzbunat ginerele

FOTO | Unui marinar nu i-a venit să creadă ce i-a făcut peștele capturat. L-a prins, dar s-a trezit cu o altă creatură p…Sursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri