16.5 C
București
marți, 30 mai 2023

Bătaie între membrele PSD Cluj, din cauza fumatului: Cele două femei implicate în bătaie au fost excluse din partid: „Mi-a dat cu picioarele în burtă”

Publicat pePSD Cluj Napoca a decis, duminică, excluderea din partid a celor două membre ale organizaţiei care vineri s-au bătut la sediul PSD Cluj, ambele ajungând la spital.

Una dintre cele implicate a plecat din spital cu un picior în ghips

Decizia a fost luată duminică de Biroul Permanent Municipal al PSD Cluj-Napoca, reunit în şedinţă extraordinară. Excluderile au fost făcute în baza articolului 31, alineatul 4 din Statutul PSD.

PSD Cluj anunţă excluderea din partid a consilierului local clujean Anca Ciubăncan şi a Angelei Sacaliş, cele două femei care vineri s-au bătut la sediul PSD Cluj, ambele ajungând la spital.

Alte două membre ale PSD Cluj care au fost de faţă la altercaţie au fost sancţionate cu avertisment, printre ele numărându-se şi preşedintele organizaţiei de tineret al PSD Cluj, Evelina Milea.

Filiala municipală a decis de asemenea sancţionarea cu avertisment a şefei organizaţiei de tineret Cluj din cadrul PSD, Evelina Milea şi a unei alte membre de partid, Luiza Neagu, ambele prezente la incidentul violent.

Scandalul, care a fost aplanat de către poliţişti, ar fi pornit, conform presei locale, de la faptul că una dintre ele a reproşat altora faptul că fumau în sediul de partid, anunță Foaia Transilvană.

Una dintre cele implicate a plecat din spital cu un picior în ghips, postând pe reţelele sociale un mesaj critic la adresa celei cu care a avut altercaţia.

„Totul s-a întâmplat în curte, în fața sediului. Când am ajuns la sediu, le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Și le-am spus să nu își bată joc de munca altora. Atunci Sacaliș a început să mă înjure”, a declarat Anca Ciubăncan.

„A venit și a sărit pe mine. Mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reușit să ma trag și atunci a revenit, m-a împins, am căzut și m-am lovit la cap. Îmi e foarte rău”, a mai spus ea.

Pe de altă parte, Angela Sacaliş a anunţat, pe Facebook, că s-a ales cu piciorul în ghips, iar multe dintre informaţiile prezentate de consileră sunt false.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri