21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024

Berkshire Hathawaye nu ştie ce să facă cu uriaşele rezerve de numerar de 189 de miliarde de dolari / Profit operaţional record de peste 11 miliarde de dolari / Compania şi-a redus semnificativ participaţia la Apple; conglomeratul

Publicat pe


Berkshire Hathaway şi-a redus semnificativ participaţia enormă la Apple în primul trimestru, iar conglomeratul lui Warren Buffett şi-a lăsat rezervele de numerar să crească până la un record de 189 de miliarde de dolari, relatează Reuters, transmite News.ro.

Compania lui Buffett a înregistrat, de asemenea, un profit operaţional record de peste 11 miliarde de dolari, deoarece operaţiunile sale de asigurări au beneficiat de o subscriere îmbunătăţită şi venituri mai mari din investiţii, pe măsură ce ratele dobânzilor au crescut.

Valoarea participaţiei Berkshire la Apple a scăzut cu 22%, la 135,4 miliarde de dolari, la 31 martie, de la 174,3 miliarde de dolari la sfârşitul anului 2023, chiar dacă preţul acţiunilor producătorului de iPhone a scăzut cu doar 11% în trimestrul raportat.

Pe baza modificărilor din preţul acţiunilor Apple, Berkshire pare să fi vândut aproximativ 115 milioane de acţiuni, sau 13% din deţinerile sale, în…



Sursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri