15.9 C
București
luni, 20 martie 2023

Bianca Avram a primit Golden Buzz la Românii au Talent. Numărul pe care Bobonete l-a trimis direct în semifinale

Publicat peBianca Avram are 16 ani, este din Cumpăna, Constanța, și practică gimnastică, balet și dans modern. Numărul ei l-a impresionat atât de mult pe Mihai Bobonete încât acesta a apăsat Golden Buzz și a trimis-o direct în semifinalele Românii au Talent 2023.

Bianca a început în clasa a II-a să practice dansul modern, iar apoi s-a înscris la liceul de coregrafie, unde a făcut balet și dans contemporan. Și-a dat seama că are nevoie și de gimnastică, așa că a urmat și această disciplină timp de un an.

Cine este Bianca Avram, dansatoare de Golden Buzz de la Românii au Talent 

Se consideră dură în dans, cu mișcări bruște. E foarte băiețoasă și preferă să se îmbrace mai sport. Oriunde se duce, trebuie să facă măcar o acrobație. Îi place să fie în centrul atenției, chiar dacă spune că la început este mai timidă, dar ajunge să facă tot grupul să râdă.

Are două surioare mai mici, de 8 ani și de 1 an jumate, iar când mama ei e la serviciu, ea este cea care stă cu surorile acasă. 

A fost la peste 20 de concursuri și chiar a câștigat multe dintre ele. Părinții o susțin și fac eforturi mari să o ducă la toate concursurile. 

În ceea ce privește visul ei pentru viitor, Bianca spune că vrea să ajungă coregraf și că i-ar plăcea să trăiască în Barcelona. 

„Bianca, observ că vin la RAT copii tot mai talentați la dans contemporan, balet, gimnastică și așa mai departe. Și eu mă tot repet, cu fiecare număr pe care îl văd e mai bun și tot așa. Efectiv îmi vine să plătesc bilet, să întreb unde trebuie să dau bani să văd așa ceva. A fost spectaculos ce am văzut acum”, a declarat Mihai Bobonete înainte de a apăsa butonul auriu la finalul numărului Biancăi. 

Sursa: stirileprotv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri