29.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Biden: „Putin ar trebui judecat pentru crime de război” – Președintele SUA vrea mai multe sancțiuni împotriva Rusiei din cauza atrocităților de la Bucha

Publicat peJoe Biden spune că dorește, de asemenea, mai multe sancțiuni împotriva Rusiei din cauza atrocităților, pe care Moscova neagă că trupele sale le-au executat.

Președintele SUA a provocat anterior indignare la Moscova când l-a acuzat pentru prima dată pe Putin de crime de război, luna trecută.

Dupa genocidul comis de ruși în Bucha, președintele Ucrainei a discutat, la telefon, si cu șefa Comisiei Europene, Ursula Von Der Leyen. Aceasta a anunțat anchetarea crimelor.

„Am vorbit cu președintele Volodimir Zelenski despre asasinarea atroce a civililor din Bucha și din alte părți din Ucraina. Uniunea Europeană este gata să trimită echipe comune de anchetă pentru a ancheta crimele de război în coordonare cu procurorul general ucrainean. Instituții precum Europol și Eurojust vor susține acest demers”, a spus Ursula Von Der Leyen.Sursa: www.realitatea.net

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri