11.7 C
București
duminică, 2 aprilie 2023

Billie Jean King Cup: Emma Răducanu nu a fost inclusă în echipa Marii Britanii pentru întâlnirea cu Franţa / ”Emma este indisponibilă pentru această întâlnire, dar abia aşteptăm ca ea să revină în echipă”

Publicat pe


Emma Răducanu, locul 77 WTA, nu va juca pentru Marea Britanie în întâlnirea de Billie Jean King Cup cu Franţa, din aprilie, anunță Nesws.ro.

Echipa care o are căpitan pe Anne Keothavong va juca împotriva Franţei în calificările pentru turneul final al Billie Jean King Cup. Britanicele care vor înfrunta Franţa sunt Harriet Dart, Heather Watson, Katie Boulter, Alicia Barnett şi Olivia Nicholls.

“Sunt bucuroasă să anunţ aceeaşi echipă care a juucat la Glasgow în urmă cu câteva luni. Au fost atunci câteva prestaţii memorabile”, a afirmat Keothavong.

“Emma este indisponibilă pentru această întâlnire, dar abia aşteptăm ca ea să revină în echipă în viitor”, a precizat ea.

Emma Răducanu a participat în această perioadă la turneul de la Indian Wells, la care a ajuns până în optimile de finală. Ea a fost eliminată de liderul WTA, Iga Swiatek.

Întâlnirea Marea Britanie – Franţa va avea loc în 14 şi 15 aprilie, la Coventry.Sursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri