16 C
București
duminică, 12 mai 2024

Biroul Electoral a respins candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei/ Șefa partidului extremist SOS: ”Nu au vrut să îmi dea procesul verbal pentru semnături”

Publicat pe


Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei, deoarece a găsit probleme multiple la listele de semnături depuse de Diana Şoşoacă. Aceasta a acuzat că respingerea candidaturii ei este din ordinul dat de liderul PSD Marcel Ciolacu şi că Primăria Generală a Municipiului Bucureşti este cea mai coruptă instituţie din România, transmite News.ro.

„Concluzionând, din numărul de 19.344 susţinători depus de candidat se elimină un număr de 1.462 susţinători cu privire la care s-au identificat erori, rezultând un număr de 17.882 susţinători, insuficient pentru a atinge numărul minim de susţinători prevăzut de lege. Respinge candidatura doamnei Diana Iovanovici-Şoşoacă din partea Partidului S.O.S. România pentru funcţia de Primar General al Municipiului Bucureşti”, arată decizia Biroului Electoral al…



Sursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri