12.9 C
București
vineri, 17 mai 2024

Biroul Electoral ar fi respins lista candidaților PUSL, partidul condus de Piedone, pentru Consiliul Local Sector 1 / S-a constatat repetarea acelorași nume, cu semnături diferite, în circa o treime din listele de susținători

Publicat pe



Biroul Electoral a respins lista candidaților PUSL, partidul condus de Cristian Popescu Piedone, pentru Consiliul Local Sector 1, după ce a constatat faptul că mai multe nume se repetau dar cu semnături diferite în circa o treime din listele de susținători.

Lovitură pentru partidul condus de Cristian Popescu Piedone

Potrivit G4media, în total, Biroul Electoral a invalidat 1.420 de semnături din cele 3.425 depuse de PUSL, potrivit hotărârii.

„Partidul Umanist Social Liberal a depus o listă de susținători pentru candidaturile la Consiliul Local Sector 1 al Municipiului București, pe care a completat-o până la ora 23.59 a ultimei zile de depunere, conform opiului final numărul total de file fiind 343.

Verificând listele de susținători ale PUSL pentru candidaturile la Consiliul Local Sector 1 al Municipiului București, am sesizat neregularități și am invalidat un număr de 142 de file din totalul de 343 file, pe fiecare din cele 142 de file fiind câte 10…



Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri