28.8 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

Bitterele din plante medicinale BioMedical, aliații tăi pentru o viață sănătoasă și echilibrată

Publicat pe


Descoperă gama de bittere ale companiei românești BioMedical, create pentru a-ți oferi soluții naturale și eficiente în îngrijirea sănătății tale.

Fiecare produs BioMedical este obținut prin prelucrare manuală, având la bază ingrediente 100% naturale, alese pentru a susține necesitățile specifice ale organismului. Nu conțin coloranți artificiali, fiind o alegere sigură și eficientă pentru tine și familia ta. Totodată, nu conțin alcool, astfel că majoritatea sunt recomandate si copiilor, pentru o dezvoltare sănătoasă și armonioasă.

Într-o lume agitată și plină de stres, alimentație haotică și obiceiuri nesănătoase, aceste produse devin esențiale pentru a-ți menține organismul în formă și pentru a combate efectele negative ale stilului de viață modern.

Fiecare bitter este creat cu atenție, combinând extracte naturale din zeci de plante medicinale pentru a-ți oferi beneficii fitoterapeutice deosebite. Chiar dacă îl iei pentru un anumit organ sau afecțiune, fiecare bitter aduce beneficii întregului organism, datorita complexității plantelor folosite, având rol antiinflamator, regenerant.

1. Bitter Elixir Sistemul Imunitar

Acest extract hidroglicerinic este preparat cu extracte din peste 30 de plante medicinale existente în flora României, care asigură produsului un conținut foarte bogat în compuși bioactivi esențiali pentru reglarea funcțiilor organismului (acizi organici, flavonoide, carotenoizi, clorofilă, vitamine, minerale, polifenoli, ș.a.). Susține sistemul imunitar, îmbunătățește funcția de detoxifiere, reglează apetitul și optimizează digestia, având acțiune tonică generală. Comandă AICI.

bitter-elixir-sistemul-imunitar

2. Bitter pentru Digestie Sănătoasă

Ajută la funcționarea sănătoasă a sistemului digestiv, eliminând balonarea și crampele abdominale. Reduce acumularea de acid și refluxul, având un efect antiinflamator și calmant. Este recomandat pentru a combate hipoaciditatea gastrică (gastrită hipoacidă), digestia lentă, crampele abdominale, meteorismul (balonare). Comandă AICI.

biter-pentru-digestie-sanatoasa

3. Bitter pentru Inimă Sănătoasă

Acest bitter stimulează sănătatea inimii și a sistemului cardiovascular. Cu proprietăți de tonic cardiac, sedativ nervos și hipotensiv, contribuie la menținerea tensiunii arteriale și ritmului cardiac în limite normale. Indicat în tulburări de ritm cardiac (tahicardie, palpitaţii, extrasistole), insuficienţă cardiacă, cardiopatie ischemică, angină pectorală, distonii neurovegetative, anxietate, nevroze, aritmii cardiace. Comandă AICI.

bitter-pentru-inima-sanatoasa

4. Bitter pentru Prostată Sănătoasă

Susține sănătatea prostatei și a vezicii urinare. Cu proprietăți antiinflamatorii, dezinfectante și diuretice, contribuie la detoxifierea organismului și reducerea frecvenței urinărilor nocturne. Recomandat în caz de prostatită și adenom de prostată, acest produs normalizează funcția prostatei și menține funcția urinară normală. Comandă AICI.

bitter-pentru-prostata-sanatoasa

5….Sursa: spotmedia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri