1 C
București
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Boc mută copacii iubiți de clujeni de pe Universității, dar face jocuri de imagine: ”Arbori în loc de parcări pentru mașini!” – FOTO

Publicat pe


Primarul Emil Boc a participat la un eveniment al UBB Cluj, mai precis la Facultatea de Științe Politice, unde a inaugurat câteva ”tufe” denumite copaci.

Felicitări Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării pentru acest proiect de regenerare urbană, modern și european! Un model de bună practică pe care îl susținem și îl recomandăm tuturor celor care pot implementa proiecte de regenerare urbană, cu accent pe dimensiunea verde, nepoluantă”, a transmis Emil Boc.

Clujenii i-au explicat că acelea sunt niște ”tufe” și că mașina este o necesitate, nu un lux. 

”În limbaj urban, acei arbori se numesc tufe”, ”Mașina nu este un lux pentru cei mai mulți, este o necesitate! Înlocuirea locurilor de parcare cu spații verzi, într-un oraș așa de sugrumat de problema traficului, nu este un motiv de laudă”.

”Da un proiect ok, dar verdeața din acele recipiente nu poate înlocui copacii seculari, care în numele modernismului sunt tăiați”.

Unii clujeni au sărit să îl felicite, dar felicitările, dacă e cazul, ar trebui să meargă spre cei de la Facultatea de Științe Politice, care au plantat ”tufele”.

359196815_823145469182138_7947020846486258513_n.jpgSursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri