-0.9 C
București
miercuri, 1 februarie 2023

Boicotul lui Boc e din gură

Publicat pe


Au fost prezenţi 26 de consilieri locali, doi au lipsit, la fel şi primarul Emil Boc, care OSĂ afle, cu stupoare, cum a reuşit să mai arunce cu nişte vorbe în eter cu câteva zile în urmă şi s-a trezit proprietar, peste voinţa sa, pe clădirea BCR Cluj. Oricum terenul de sub clădire aparţinea Cluj-Napoca.

Preşedinte de şedinţă a fost numit viceprimarul Dan Tarcea, viceprimarul Olah Emese fiind mandatată cu semnarea actelor de vânzare-cumpărare.

Opoziţia a zis şi ea cea a avut de zis. La orice argument de bun simţ, că banii s-ar putea folosi altfel (digitalizare, de exemplu), iar dacă necesitatea achiziţionării unei clădiri pentru nevoile municipalităţii n-a dispărut în câteva zile (Dan Tarcea dixit), se putea achiziţiona o altă clădure – de exemplu cea a Universităţii Dimitrie Cantemir de la Gară, sau căuta ceva mai ieftin, s-a replicat ceva gen: de acord, dar avem nevoie.

Prin urmare, rămâne cum am bănuit: boicotul lui Boc e din gură. Cam cum e şi cu majoritatea promisiunilor administrative înşirate pe gură în ultimele aproape două decenii.

Articol preluat integral din Ziar de Cluj

Sursa: www.cotidianul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri