6.7 C
București
duminică, 3 decembrie 2023

Bolid de lux dispărut din Elveția, găsit în Iași. Șoferul ar fi cumpărat mașina în martie, chiar dacă aceasta figura ca FURATĂ abia din iunie

Publicat peOamenii legii au descoperit pe raza municipiului Iași un autoturism în valoare de 16.000 de euro care figura ca fiind furat în Elveția. Proprietarul spune că nu știe ca acesta să fie furat.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, pe perioada desfăşurării unei acţiuni specifice pe raza municipiului Iași, au descoperit şi indisponibilizat un autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat, alertă introdusă de către autorităţile din Elveția”, a anunțat, marți, Poliția de Frontieră.

Luni, în jurul orei 21.50, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoperit, pe raza municipiului Iași, un autoturism marca LAND ROVER EVOQUE, an de fabricatie 2014, aparţinând unui cetăţean român în vârstă de 48 de ani, domiciliat în județul Iași.

Șoferul ar fi cumpărat mașina în martie, chiar dacă aceasta figura ca furată abia din iunie

„Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, constatând că aceasta figurează în bazele de date ca fiind furată din Elveția din data de 22 iunie a.c.

În legătură cu cele constatate bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul, din România, în luna martie a acestui an și nu are cunoștință că ar fi furat sau implicat în vreun litigiu”, conform sursei citate.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 75.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Vă recomandăm să citiți și:

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri