4.9 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

Bonnie și Clyde din Alba și-au primit pedeapsa: Cum au tâlhărit un bărbat care a postat pe Tik-Tok că este în căutarea unei soții

Publicat pe


Bonnie și Clyde din Alba și-au primit pedeapsa: Cum au tâlhărit un bărbat care a postat pe Tik-Tok că este în căutarea unei soții

Un bărbat și o femeie din Alba au fost condamnați de magistrații judecătoriei Aiud la o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

În actul de sesizare s-a reţinut, în fapt că inculpatul şi inculpata aveau o relaţie de concubinaj şi locuiau împreună, în satul Ciugudu de Jos. În cursul lunii decembrie, inculpata a vizionat o postare pe TIK – TOK, în care apărea persoana vătămată, etalând o sumă mare de bani şi în care transmitea mesajul că își caută prietenă sau nevastă. Inculpata a căutat profilul persoanei vătămate pe reţeaua de socializare Facebook şi i-a trimis o cerere de prietenie, cerere care a fost acceptată de persoana vătămată.

Cei doi au început să poarte conversații prin intermediul aplicației de mesagerie Facebook și telefonic, inculpata mințindu-l că nu are nicio relație, sens în care au stabilit să se întâlnească pe raza municipiului Aiud. Ca atare, cei doi s-au întâlnit în dimineața zilei de 27 decemrbie 2022, în jurul 09.30, într-o benzinărie.

Elit - Gustul Desăvârșit

Inculpata, însoțită de concubinul ei, care cunoștea faptul că inculpata purta conversații cu persoana vătămată și intenționa să facă rost de bani de la aceasta, s-au deplasat împreună, cu un taxi, de la domiciliu, în localitatea Aiud. Ajunși în Aiud, cei doi s-au deplasat înspre benzinărie, inculpatul rămânând în urma inculpatei.

După ce s-au întâlnit, persoana vătămată și inculpata s-au deplasat la o cafenea și ulterior, la o bijuterie, de unde persoana vătămată i-a cumpărat un inel, astfel că inculpata a observat faptul că aceasta avea asupra ei o sumă mare de bani. În tot acest timp, inculpatul îi urmărea şi coresponda prin mesaje cu inculpata.

În continuare, inculpata i-a propus persoanei vătămate să se deplaseze în parcul din Aiud, unde s-au așezat pe o bancă și au început să povestească. Inculpata i-a solicitat persoanei vătămate să-i dea jumătate din banii pe care îi avea asupra lui, lucru cu care persoana vătămată nu a fost de acord.

În acele împrejurări, inculpata a luat din posesia persoanei vătămate mai multe bancnote, în sumă totală de 6335 lei, refuzând să i le restituie, la solicitarea expresă a acesteia din urmă. Persoana vătămată a încercat să recupereze suma de bani, dar inculpata s-a opus şi a început să o îmbrâncească şi să o împingă, utilizând acte de violenţă.

La scurt timp, după numai câteva secunde, inculpatul, care supraveghea zona, a ajuns lângă cei doi, a tras de geaca persoanei vătămate şi i-a smuls telefonul din mână, după care s-a deplasat amenințător înspre aceasta, determinând-o să părăsească locul de unde se aflau şi să se deplaseze către sediul Poliţiei Municipiului…Sursa: ziarulunirea.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri