0.9 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Brad Pitt spune că e află la finalul carierei sale de actor. Declarațiile surprinzătoare ale starului de la Hollywood

Publicat pe  • Brad Pitt consideră că se află la final de carieră
  • Declarațiile marelui actor

Brad Pitt consideră că e află la finalul carierei sale de actor

La 58 de ani, Brad Pitt spune că se află la final de carieră. Starul de la Hollywood a declarat că vede această perioadă a vieții lui ca fiind „ultimul trimestru” al carierei de actor.

„Mă consider a fi la final de carieră. Acesta este ultimul semestru sau trimestru. Ce o să fie secțiunea asta? Cum vreau să o croiesc?”, a spus Brad Pitt publicației GQ.

Pitt și-a început cariera de actor la 22 de ani, după ce a plecat de la Universitatea din Missouri, chiar înainte să-și primească diploma în Jurnalism. El plănuise să urmeze o carieră ca director artistic, dar a ajuns să obțină roluri în „Another World” și „Growing Pains”, după ce a făcut cursuri de actorie. Au urmat apoi „Thelma & Louise” „Moneyball” și „Mr. & Mrs. Smith”, printre altele.

Și-a schimbat viața după divorțul de Angelina Jolie

La „final de carieră”, Brad Pitt încă se luptă în instanță cu fosta soție, Angelina Jolie. Cei doi erau căsătoriți de 2 ani când actrița a depus actele de divorț, în 2016, marcând astfel finalul relației lor de 12 ani. Divorțul oficial s-a pronunțat în 2019.

De la divorț, Pitt a făcut schimbări radicale în viața lui. Starul a renunțat la alcool și la țigări, cu ajutor de specialitate.

„Am avut un grup foarte cool de bărbați, care a fost foarte privat și selectiv. Pentru că am văzut cum alți oameni care au fost filmați în timp ce vomitau și asta este o atrocitate pentru mine”, a spus actorul.

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri