16.8 C
București
duminică, 1 octombrie 2023

BREAKING Pasagerii submersibilului Titan sunt morți

Publicat peCele mai negre temeri se confirmă. Resturile observate în apropierea epavei Titanicului aparțin submersibilului Titan, dispărut duminică. 

Pasagerii sunt morți, consideră Garda Coasta a SUA și OceanGate, compania proprietară a submersibilului.

OceanGate a comunicat: ”Credem acum că CEO-ul nostru Stockton Rush, Shahzada Dawood şi fiul său Suleman Dawood, Hamish Harding, şi Paul-Henri Nargeolet, din păcate au dispărut”. Este vorba de cei cinci oameni care se aflau la bordul Titanului.

O implozie a provocat tragedia.

Un „câmp de resturi” a fost descoperit în apropierea epavei Titanicului, în zona de căutare a submersibilului Titan, de către roboții trimiși,

„În aceasta dimineata ROV, A descoperit rămășițele Titan în apropiere de prova epavei Titanicului. Resturile arată că a explodat camera de presiune. Am informat familiile și din partea noastră le transmitem cele mai sincere condoleanțe (…) Resturile arată că a existat o implozie catastrofală a navei” – (Declarații făcute în conferința de presă a Pazei de Coastă americane).

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.

Sursa: www.cotidianul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri