22.8 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Brigitte Pastramă regretă că și-a lăsat copiii pe un loc secund. Ce priorități a avut vedeta în trecut: ” Adevărata mea familie” / VIDEO

Publicat pe  • Brigitte Pastramă regretă că și-a lăsat copiii pe un loc secund
  • Ce priorități a avut vedeta în trecut

Brigitte Pastramă a avut mai multe căsnicii de-a lungul vieții sale, în urmă cărora au rezultat doi copii, un băiat și o fată. Aceasta regretă că nu le-a acordat atenția necesară și s-a implicat în relații care nu i-au fost benefice.

Vedeta nu-l poate ierta pe fostul soț

Brigitte Pastramă a trecut prin momente grele când a avut 3 tumori și a ajuns la o clinică din Viena pentru intervenții. Aceasta a mers singură la intervenție, iar acel moment a făcut-o să-și dea seama că familia este cea mai importantă, în special copiii ei și regretă că i-a pus pe locul al doilea.

Fiul său, pe vremea când era doar un adolescent a rămas cu bona, mama sa alegând să plece cu partenerul de viață în Cuba, sau în diverse expediții. Cu toate că a fost înșelată și a suferit mult în relație, a acceptat o perioadă, încercând să-l țină cât mai mult lângă ea.

”Eu nu l-am putut ierta pe fostul meu soț, pentru că atunci când am avut 3 tumori și credeam că nu o să mai fiu niciodată femeie și că voi face chimioterapie, am fost diagnosticată cu cancer. Am ajuns singură într-un spital din Viena și mi-au fost extrase cele 3 tumori și mi-am dat seama că am fost îmbolnăvită și în alta parte, tot de o boală din care se face cancer și mi-a fost foarte greu să mă tratez.

Atunci mi-am dat seama că adevărata mea familie sunt copiii pe care i-am născut și Robi este mare. Eu am făcut anumite greșeli, când el era la o vârstă critică, la 13-14 ani, eu i-a, lăsat pe ei cu bona și l-am însoțit pe fostul soț două săptămâni în Cuba. Eu am suferit foarte mult în fosta relație pentru că am fost înșelată cu foarte multe femei și am încercat să-l țin lângă mine, prin înfățișarea cât mai frumoasă, încercam să fiu cât mai mult timp alături de el, am crezut că așa nu mai are treabă cu alte femei”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

”Trebuia să am grijă de copiii mei”

Brigitte Pastramă recunoaște că i-a fost greu să-și dea seama cine sunt persoanele importante pentru ea, iar greșelile făcute cu Robert, nu le va aplica și cu Sara, fiica ei adolescentă. Vedeta îi este alături tinerei și, cu toate că nu este un exemplu, încearcă să fie o mamă cât mai bună și să o sprijine necondiționat.

”Eu trebuia să stau și să am grijă de copiii mei, trebuie să fiu alături de ei. Încercările prin care am trecut și faptul că am fost cu fostul meu soț m-au făcut să fiu omul de astăzi. Eu nu vreau să-mi clădesc fericirea pe numele cuiva. Eu nu sunt un exemplu pozitiv, pentru că fiul meu Robi e este deja mare. Mi-am dat seama de lucrurile astea după ce nu i-a, oferit fiului tot ce trebuie, chiar dacă îi oferi bani, nu de asta are nevoie un copil. Îmi pare foarte rău, nu știu dacă voi putea vreodată să îndrept greșelile pe care le-am făcut, pentru că i-a lăsat pe ei singuri și eu m-am dus alături de fostul soț, în locuri în care lumea m-a invidiat, dar trebuie să stau lângă ei. Vreau să fac lucrul ăsta acum, cel puțin cu Sara, cu Robi e târziu, sper ca Dumnezeu să-i ofere în viitor bun. Cu Sara sper să nu fac aceleași greșeli. Până la urmă, bărbatul de lângă o femeie trebuie să o susțină pentru a fi mamă. Acolo am greșit eu cel mai mult”, a mai spus Brigitte Pastramă.

CITEȘTE ȘI: Ce cadou a primit Florin Pastramă de la Brigitte, de ziua lui de naștere: „Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu…” Se pregătesc cei doi să devină părinți?! / VIDEO

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri