17.4 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Bunurile fabuloase cu care o familie din Ucraina a încercat să intre în România

Publicat peLa Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-au prezentat, sâmbătă după-amiază, pentru a intra în România, doi cetățeni ucraineni, soț și soție, cu un autoturism înmatriculat în Ucraina.

Polițiștii de frontieră și vameșii au controlat mașina și au găsit în bagaje mai multe bunuri: 9 ceasuri, bijuterii, 24 de genți inscripționate cu denumiri ale unor firme recunoscute, peste 1,6 milioane dolari și peste 50.000 euro.

„În data de 12.03.2022, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-au prezentat pentru a intra în Romania doi cetățeni ucraineni (soț și soție) cu un autoturism înmatriculat în Ucraina.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra vehiculului.

În urma verificărilor, au fost descoperite în bagajele din autoturism mai multe bunuri (9 ceasuri diferite mărci, bijuterii, 24 genți inscripționate cu denumiri ale unor firme recunoscute și sume în valută nedeclarate (peste 1,6 milioane dolari și peste 50.000 euro).

În cauză, a fost sesizată unitatea de parchet competentă, bunurile si sumele în valută fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au transmis reprezentanţii de la Poliţia de Frontieră Română pe Facebook.

În data de 12.03.2022, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-au prezentat pentru a intra în…

Posted by Poliţia de Frontieră Română on Sunday, 13 March 2022

Sursa: www.antena3.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri