-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Cămin de bătrâni din Râmnicu Vâlcea, închis de autorități. Beneficiarii vor fi relocați

Publicat peUn cămin de bătrâni din Râmnicu Vâlcea a fost închis marți de autorități, în urma neregulilor constatate. Beneficiarii centrului vor fi relocați.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Râmnicu Vâlcea, echipe mixte de control fac verificări în toate centrele rezidențiale destinate persoanelor vârstnice, persoanelor adulte cu dizabilități și copiilor de pe teritoriul județului Vâlcea.

În urma controalelor, un cămin de bătrâni a fost închis.

„În urma controalelor efectuate la căminul de bătrâni Casanova din Râmnicu Vâlcea, ca urmare a neregulilor constatate de către Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Vâlcea, s-a dispus închiderea temporară a acestuia, pe o perioadă de maxim 6 luni”, se arată în comunicat, citat de Mediafax. 

Citeşte şi: Casele seniorilor duşi în Căminele Groazei, ţinte sigure pentru rechinii imobiliari | Dezvăluirile unei femei a cărei mătuşă a fost dusă într-un azil

Prefectura anunță că a stabilit un plan de măsuri și un grafic pentru realocarea de urgență a beneficiarilor cazați în acest centru rezidențial în alte spații specializate, identificate la nivelul celorlalte instituții similare din județ.

Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri