21.1 C
București
joi, 21 septembrie 2023

Campioana Farul, UMILITĂ în Bănie! Gică Hagi: „Nu avem nici o scuză! La fotbal trebuie să intri şi să lupţi”

Publicat peFCU Craiova a trecut categoric duminică seara, pe teren propriu, scor 4-0, de campioană, Farul, într-un meci din etapa a opta a Superligii.

Au marcat pentru echipa pregătită de interimarul Dan Vasilică Benjamin van Durmen (18), Dragoş Albu (45), William Baeten (57) şi Juan Bauza (80).

Farul a suferit cel mai drastic eşec din acest sezon şi al treilea consecutiv în deplasare. În sezonul trecut au pierdut 0-4 cu Hermannstadt.

Campioana Farul, UMILITĂ în Bănie! Gică Hagi: „Nu avem nici o scuză! La fotbal trebuie să intri şi să lupţi”

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul, a fost extrem de supărat după meci.

„Nu avem nici o scuză! La fotbal trebuie să intri şi să lupţi, în seara asta fotbalul ne-a pedepsit. O lecţie de fotbal. Trebuia să vină şi asta pentru ca noi să învăţăm multe lucruri, să analizăm şi să schimbăm lucrurile total.

Dacă nu o facem, nu va fi bine. Avem de muncă, avem de pus oamenii cum trebuie

Mental să fim cum trebuie, pentru că una din probleme la participarea europeană cred că a fost partea mentală, nu am fost pregătiţi şi aici am greşit

Pauza asta este binevenită pentru Farul, trebuie să ne punem la punct cu toţii şi să revenim cei de anul trecut. Urez echipei naţionale succes, să dea Domnul ca măcar acolo să ne iasă”, a declarat Gheorghe Hagi.

Ce a spus Dan Vasilică?

„Spuneam despre Chițu că este atacantul care câștigă duelurile. Dacă are spații, le fructifică. Dacă nu, iar câștigă duelul. Are joc aerian, de picior extraordinar. Nu sunt eu în măsură, dar ca suporter al echipei naționale pot spune că este jucător de națională, la ce parametri, ce statistici are.

Nu contează ce adversar are, dacă i se face marcaj strict, dacă are adversar de viteză. Nu are niciun fel de problemă, câștigă marea majoritate a duelurilor. Este jucătorul care dă încredere echipei”, a spus Dan Vasilică, la Prima Sport.

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri