24.6 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Cantonament pentru Dumbrăviţa, amicale disputate de Poli şi Ripensia

Publicat pe


CSC Dumbrăviţa se află într-un stagiu de pregătire centralizată, care se va desfășura la o pensiune din localitate. Alb-verzii se vor afla în cantonament până sâmbăta viitoare, 4 februarie, staff-ul tehnic pregătindu-le câte două antrenamente zilnice, cu accent pus pe pregătire fizică, dar și două meciuri de verificare, cu Șoimii Lipova (miercuri, 1 februarie) și FC Bihor Oradea (sâmbătă, 4 februarie). În funcție de starea vremii și a terenurilor, se vor stabili locurile de desfășurare ale celor două jocuri.

În cantonament a intrat lotul de 25 de jucători (3 portari și 22 de jucători de câmp), care îi cuprinde şi pe nou-veniții din această iarnă: Alexandru Piftor, Alexandru Capătă, Abdoulaye Niakaté, Ouadie Salhi şi Adrian Zaluschi.

„Cred că aveam nevoie de cantonamentul acesta. În ultimul an și jumătate, de când sunt la echipă, nu am făcut niciun cantonament și cred că era nevoie de un asemenea stagiu. Pe lângă partea de pregătire fizică, ne ajută și la sudarea relațiilor dintre noi. În ceea ce privește condițiile, avem terenul de la Covaci, terenul nostru sintetic de la stadion, sala de forță, refacerea. Toate acestea sunt aproape de stadionul nostru, de vestiarele noastre și ne putem muta foarte ușor dintr-un loc în altul. E lucrul cel mai important, pentru că oboseala e foarte mare în timpul unui cantonament, iar parcurgerea unor drumuri mai lungi nu cred că ar fi fost în regulă. Așa, suntem la doi pași de tot ceea ce ne trebuie”, a spus antrenorul bănăţenilor, Cosmin Stan.

În altă ordine de idei, sâmbătă, Poli Timişoara a învins divizionara a treia Avântul Periam, 5-1, iar Ripensia a pierdut la Şag, cu echipa din localitate, Timişul – Liga 4, 1-2.

 

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri