22.8 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Carambol pe E85. Tată și fiu în stare gravă în urma impactului dintre trei TIR-uri și două mașini

Publicat peUn accident în lanţ s-a produs luni dimineaţă pe ÐN2 E85, în localitatea buzoiană Poşta Câlnău. Cinci autovehicule, conduse de şoferi cu vârste cuprinse între 21 şi 62 de ani, din Vadu Paşii (judeţul Buzău), Prahova şi Ucraina. Patru dintre vehicule se deplasau pe direcţia de mers Buzău către Râmnicu Sărat, iar al cincilea pe sensul opus de mers.

Citește și: Cristian, directorul unei școli din Tecuci, și-a pus capăt zilelor pe Drumul Morții – E 85: „Te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat și acum o fac definitiv”

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost răniți. Tânărul de 21 de ani a fost în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat în secţia U.P.U.-SMURD, situaţia lui fiind critică. La spital au ajuns și tatăl lui, de 47 de ani, și al șofer în vârstă de 62 de ani din Prahova.

Tatăl șoferului de 21 de ani a suferit policontuzii, traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism umăr stâng.  El este stabil, conştient, în curs de investigaţii.

Citește și: Un șofer de BMW a făcut praf două mașini și a rănit un alt șofer, într-o cursă nebună prin Pantelimon

Ca urmare a cercetărilor la faţa locului, traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers pe E85, între municipiul Buzău şi Râmnicu-Sărat.

 

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri