30.2 C
București
duminică, 3 iulie 2022

Care a fost ultimul mesaj postat de Bogdan Drăghici, înainte să intre cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei

Publicat peBogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, s-a sinucis miercuri, după ce a intrat intrat cu mașina în Ambasada Rusiei. Acesta a lăsat un „bilet de sinucidere” chiar pe profilul său de Facebook, prin care dezvăluie motivul pentru care și-a luat viața. 

Șoferul mașinii care a intrat cu viteză în ambasada Rusiei este Bogdan Drăghici. Defunctul avea 46 de ani și era președintele Asociației TATA, Asociația Națională a Taților din România. Acesta milita pentru drepturile taților de pretutindeni, eradicarea consumului de droguri, diminuarea absenteismului școlar și împiedicarea delicvenței juvenile. 

Un detaliu interesant și total paradoxal cu privire la președintele TATA este că a fost acuzat de abuz sexual asupra minorilor. Procurorii l-au găsit vinovat în anul 2019 pentru violarea propriei sale fiice. Acesta ar fi trebuit să execute o sentință de 15 ani și 4 luni de închisoare. Sentința sa a venit chiar mați, pe data de 5 aprilie. (CITEȘTE ȘI: Ce au găsit procurorii în mașina lui Bogdan Drăghici, șoferul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei)

Ultimul mesaj transmis de Bogdan Drăghici, înainte să se sinucidă

Mesajul pe care l-a lăsat Bogdan Drăghici înainte de a se sinucide pare să dezvăluie motivul pentru care a făcut gestul extrem. El a mărturisit atașamentul pe care îl are față de Ucraina și durerea provocată de război. 

„Şi eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toţi ucraineni, până când se va sfârşi definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire! Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am serbat ziua de naştere la Kiev, într-o metropolă strălucitoare, populată de oameni fericiţi să savureze o primăvară superbă. Eram acolo cu fiica mea la un turneu de scrimă şi încercăm să îmbinăm utilul cu plăcutul, trecând în revistă în timpul liber atractiile turistice ale capitalei Ucrainei”, a spus Bogdan Drăghici pe Facebook. (CITEȘTE ȘI: Curs valutar, emis de BNR în 6 aprilie 2022. Cât costă o rublă în ziua în care un român a atacat Ambasada Rusiei)Sursa: www.cancan.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri