10.6 C
București
miercuri, 5 octombrie 2022

Care e băutura preferată a lui Vladimir Putin. Surpriză: Nu bea votcă!

Publicat peAr fi ușor să credem că băutura preferată a lui Vladimir Putin ar fi vodca, dar de fapt el nu este un mare amator al acestei licori spirtoase.

Se pare că înainte de a deveni președintele Rusiei, Vladimir Putin obișnuia să-și golească sticlele de băutură în ghivecele de flori. Dar a descoperit că îi place gustul berii când a vizitat Germania și acum acesta este singura băutură alcoolică pe care o bea, scrie thedrinksbusiness.com.

Prin comparație, primul președinte al Federației Ruse, Boris Elțîn, care a fost liderul țării între 1991 și 1999, era cunoscut a fi un mare băutor de vodcă și, se pare că aproape a provocat mai multe incidente internaționale ca urmare a faptului că beat.

În 1995, în timp ce era la Casa Albă, Elțîn a trecut de gardieni și a fost găsit mai târziu în afara Casei Albe în chiloți, încercând să cheme un taxi și să cumpere pizza.

Rusia invadează Ucraina, ziua 12

Au trecut deja 12 zile din momentul în care trupele ruse au invadat Ucraina.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, acuză Rusia că a ucis civili, în contextul în care o familie din orașul ucrainean Irpin a fost ucisă, chiar în timp ce încerca să fugă din calea războiului, pe un culoar despre care forțele armate de la Moscova au zis că este sigur.

Prețul petrolului a crescut cu 10% și este la cel mai mare nivel din ultimii 13 ani din cauza crizei din Ucraina. Luni ar putea avea loc o nouă rundă de negocieri de pace.

Acțiunea militară a Rusiei nu se va opri până nu vor fi îndeplinite cerințele Moscovei, spune Vladimir Putin.

Citește și Românii pot fi „Alături de Ucraina” în campania pentru refugiați organizată de Asociația Medici pentru România în parteneriat cu grupul de presă Gândul

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri